Tiesitkö, että suussamme asustaa suoliston jälkeen eniten bakteereita? Suun mikrobisto koostuu luonnostaan yli 700 bakteerilajista, jotka ylläpitävät tasapainoa. Tasapaino voi järkkyä muun muassa huonon suuhygienian, epäterveellisten ruokailutottumusten, sokeripitoisten juomien ja ruokien napostelun sekä tupakoinnin tai nuuskan käytön vuoksi.

Lactobacillus reuteri Prodentis– maitohappobakteeri suun hyvinvointiin*

Lactobacillus reuteri tunnetaan yhtenä eniten tutkituista maitohappobakteereista, ja on ihmiselle luontainen mikro-organismi. Lactobacillus reuteri Prodentis® on maailman tutkituin maitohappobakteerikanta suun hyvinvointiin*, josta on tehty yli 50 julkaistua, kliinistä tutkimusta.

L.reuteri Prodentis on kahden suun luontaiseen mikrobistoon kuuluvan (L.reuteri DSM 17938 ja L.reuteri ATCC PTA 5289) -maitohappobakteerikannan toisiaan täydentävä yhdistelmä ja turvallinen käyttää joko kuurina tai pidempiaikaisesti.

BioGaia Prodentis -imeskelytabletti hampaiden pesun jälkeen

Suunhoidon perustana on huolellinen hampaiden pesu kaksi kertaa päivässä. Prodentis-imeskelytabletti otetaan 1-2 kertaa päivässä hampaiden pesun jälkeen ja annetaan sulaa hitaasti suussa. Yksi imeskelytabletti sisältää vähintään 200 miljoonaa elävää L.reuteri Prodentis kaksoisbakteerikantaa.

Valmistetta voi käyttää kuurina esim. 1 kuukauden ajan päivittäin myös pidempiaikaisesti. Kaksi makua: raikas piparminttu sekä miedompi omena. Omenanmakuinen Prodentis Kids-imeskelytabletti sisältää myös ksylitolia lasten suun ja hampaiden hyväksi. Valmiste raikastaa hengityksen, on turvallinen käyttää, hellävarainen hammaskiilteelle sekä suun luontaisille bakteereille.


*Sellaisten elintarvikkeiden nauttiminen, jotka sisältävät isomaltia ja ksylitolia sokerin sijaan edistävät hampaiden mineralisaation ylläpitoa.