Verta vuotavat ikenet, vihlovat hampaat ja pahanhajuinen hengitys ovat monille turhankin arkisia asioita. Mikäli sinulla on hankaluuksia pitää hampaat terveinä tai kaipaat puhtaampaa tunnetta suuhun, saattaa Lumoral sopia sinulle. Hampaiden hyvinvointi on tärkeää, sillä esimerkiksi verta vuotavat ikenet saattavat kertoa ientulehduksesta tai jopa parodontiitista

Näin Lumoral toimii

Lumoral on suuhun asetettava laite, joka puhdistaa hampaita tehokkaammin kuin esimerkiksi hammasharjalla tai -langalla tehtävä kotihoito. Lumoral-hoidon kesto on ainoastaan 10 minuuttia ja se tehdään kaksi kertaa viikossa kotona.

Lumoral-hoito koostuu kolmesta nopeasta vaiheesta:

  1. Lumorinse-suuhuuhteen purskuttelu suussa.
  2. Lumoral-valotuslaitteen pitäminen suussa 10 minuutin ajan.
  3. Hampaiden harjaus.

Tämän hoidon teho perustuu Lumorinse-suuhuuhteen ja Lumoral-laitteen yhteisvaikutukseen: suuhuuhteen sisältämä, valoherkkä aine altistetaan suukappaleen valolle, jonka ansiosta haitalliset bakteerit tuhoutuvat. Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Sitä se onkin! Lumoral on hammaslääkäreiden ja Suomen Suuhygienistiliiton suosittelema laite.

Lumoral hyödyt

Lumoral on suomalainen tuote, joka on kehitetty suun terveyden ylläpitoon sekä hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lumoral kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa. 

Hoito ennaltaehkäisee ientulehdusta, hampaiden kiinnityskudoksia tuhoavaa parodontiittia, hampaiden reikiintymistä sekä suun limakalvojen tulehdusta. 

Hammaskivestä eroon helposti

Lumoral-hoito tarjoaa tehokkaan tavan poistaa hammaskiveä ja plakkia suusta. Lisäksi Lumoral vähentää hammaskiven muodostumista. Tämä auttaa ylläpitämään parempaa suun terveyttä ja ehkäisemään ientulehduksia sekä muita hammasongelmia. 

Hoidon etuna helppokäyttöisyys

Lumoralin ansiosta saat käyttöösi helpon ja kätevän tavan hoitaa suun terveyttä kotona. Voit tehdä hoidon koska tahansa – hoito vie aikaa ainoastaan 10 minuutin verran. Voit tehdä kotiaskareita tai katsella telkkaria sillä välin, kun Lumoral hoitaa hampaitasi.

Tuloksena kauniimpi hymy

Hammaskiven ja plakin poistaminen usein parantaa suun ulkonäköä, koska se vähentää värjäytymiä sekä muita epäpuhtauksia hampaiden pinnalla. Hoidon jälkeen suu tuntuu puhtaammalta ja hymy näyttää astetta kirkkaammalta.

Mukavuus ja turvallisuus

Lumoral-suukappale ei tunnu epämukavalta, joten sen käyttö on miellyttävää. Hoito on helppo toteuttaa ja turvallinen tehdä kotioloissa. Lumoral on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka täyttää Fimean lääkinnällisille laitteille asettamat vaatimukset. Laite sammuu automaattisesti, joten sen käyttäminen on helppoa kiireenkin keskellä.

 

Lumoral kokemuksia

Monet asiakkaamme ovat saaneet hyötyjä Lumoral-hoidosta. Saamiemme asiakaspalautteiden mukaan tuotteen käyttäjät ovat saaneet apua etenkin pahanhajuiseen hengitykseen, hampaiden vihlontaan, puhtauden tunteeseen sekä ientulehdukseen ja hammaskiven muodostumiseen. Asiakkaistamme 84 % suosittelee tätä tuotetta.

Pahanhajuinen hengitys ja vihlonta

Hampaisiin kertyvät bakteerit erittävät pahanhajuisia kaasuja. Lumoral poistaa suussa esiintyviä haitallisia bakteereja, jonka ansiosta pahanhajuinen hengitys ei vaivaa enää. Vihlovien hampaiden taustalla voi olla ientulehdus – ja sen hoidossa auttaa Lumoral.


“Ihanan koukuttava laite! Auttoi välittömästi pahanhajuiseen hengitykseen. Vajaan kuukauden käytön jälkeen hampaani näyttävät vaaleammilta sekä ovat todella ihanan puhtaat ja entistä helpommin hoidettavat. Niitä ei myöskään vihlo enää!”
-Mervi.

 

Hampaiden puhtaus

Lumoral-hoito ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa sekä estää hammasplakin muodostumista. Hoidon avulla hampaat pysyvät puhtaampina ja raikkaampina.


“Hampaat tuntuivat todella puhtailta jo ensimmäisen käytön jälkeen! Puhtauden tunne säilyi koko päivän. Alussa käytän laitetta tiheämmin ja sitten ylläpidän minikäytöllä eli 2 krt/vko. Ostin tuotteen lähinnä pidentämään vaikeasti puhdistettavan hammasimplantin käyttöikää. Pohdin pitkään ultraäänihammasharjan ja tämän välillä, mutta päädyin lopulta Lumoraliin. Ostin lisäksi ylimääräisen suukappaleen puolisolle.”
-Marjo.
“Uskomattoman puhtaan tuntuiset hampaat, ja helppo käyttää. Poretabletin väri on ärhäkkä, mutta maku miellyttävän mieto.”
-Ulla.


“Erinomainen innovaatio! Suosittelen. Tällainen keksintö on todellakin tervetullut! Ihana superpuhdas fiilis suussa/hampaissa "käsittelyn"jälkeen. Hampaani ovat kiiltävät kuin kaakelit konsanaan!”
-Eeva-Stina.

Ientulehdus ja hammaskivi

Lumoral-hoito eliminoi ientulehduksia aiheuttavia bakteereja hampaiden pinnalta ja ienrajasta. Lumoral vähentää myös hammasplakin muodostumista tehokkaasti.


“Auttoi pahaan ientulehdukseen ja hammaskiven muodostumiseen. Suuhygienistini suositteli tätä ja käytän varmasti jatkossakin säännöllisesti. Käyttö helppoa, eikä vie paljon aikaa.”
-Minna.


“Vaimoni hankki aikaisemmin ja hammaskiveä jota on aiemmin aina jouduttu poistamaan, ei ole enää päässyt muodostumaan.”
-Arttu.


“Lumoral puhdistaa koko suun. Aristava ien rupesi paranemaan. Hampaan värjäymä vaalennut.”
-Tuula.

Kenelle Lumoral sopii?

Lumoral-hoito sopii kaikille aikuisille, nuorille ja lapsille, sekä naisille että miehille. Se on erityisen tehokas tapa pitää huolta hampaiden terveydestä kiireisen arjen keskellä.

Sinulle, joka haluat parantaa suun terveyttä kotona: Lumoralin ansiosta voit parantaa suun terveyttä helposti kotona. Laite on nopea, turvallinen ja mukava käyttää, joten se sopii kaikille. Hoito auttaa poistamaan hammaskiveä ja plakkia sekä edistämään parempaa suuhygieniaa kätevästi kotioloissa – ilman reissua hammaslääkäriin. Muista kuitenkin käydä säännöllisesti sielläkin.

Sinulle, jolla on herkät ikenet tai hampaat: Lumoral tarjoaa lempeämmän vaihtoehdon hammaskiven poistoon. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä sinulle, jolla on herkät ikenet tai hampaat. Laitteen käyttö voi vähentää myös hampaiden vihlontaa.

Sinulle, joka haluat parantaa suun esteettisyyttä: Anna hymysi loistaa! Lumoral-hoito auttaa parantamaan suun esteettisyyttä poistamalla hammaskiveä ja plakkia, mikä voi vähentää värjäytymiä ja muita epäpuhtauksia hampaissa. 

Aloituspakkauksella helposti alkuun

Haluatko sinäkin kokeilla? Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava kätevästi mukana. Lumoralin virtalaite, suukappale, laturi ja Lumorinse-tabletit löytyvät kangaspussukasta. Suun ollessa terve, käytä Lumoralia neljän päivän välein. Mikäli sinulla on oireita suussa, aloita laitteen käyttö päivittäin ja jatka päivittäistä käyttöä kahden viikon ajan.

Hyvän hammashygienian tärkeimmät hyödyt

Terveet hampaat vaikuttavat yleisen terveyden lisäksi myös henkiseen hyvinvointiin. Hampaiden terveys on erittäin tärkeää monista syistä, joista tärkeimpiä ovat:

  1. Yleinen terveys: Suun terveys on yhteydessä yleiseen terveyteen. Huonosta suuhygieniasta johtuvat sairaudet, kuten ientulehdus ja parodontiitti, voivat lisätä riskiä sydän- ja verisuonitauteihin sekä muihin vakaviin terveysongelmiin.
  2. Ruoansulatuksen tuki: Hampaiden ollessa terveet ja suuhygienia kunnossa, voit pureskella ja pilkkoa ruokaa paremmin, mikä auttaa ruoansulatuskanavaa imeyttämään ravinteita tehokkaammin.
  3. Puhuminen ja kommunikointi: Hampaiden terveys voi vaikuttaa puheeseen ja kommunikointiin. Hampaiden menetys tai huono suun terveys usein vaikeuttaa puheen selkeyttä ja aiheuttaa puheongelmia.
  4. Itseluottamus ja sosiaaliset tilanteet: Hyvä suuhygienia ja terveet hampaat voivat edistää itseluottamusta ja sosiaalista hyvinvointia. Ihmiset, joilla on terveet ja kauniit hampaat, saattavat olla itsevarmempia kommunikoidessaan muiden kanssa.
  5. Kivuttomuus: Hampaiden terveys on tärkeää myös kipujen ja epämukavuuden välttämiseksi. Hampaiden reikiintyminen, ientulehdukset ja muut suun terveysongelmat aiheuttavat kipua ja epämukavuutta, joka voi häiritä elämää.

Näin saat parhaimmat tulokset

Haluat varmasti saada Lumoral-laitteesta parhaimman mahdollisen kokemuksen ja hyödyn itsellesi. Seuraavaksi kerromme ohjeet optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseen. 

Valitse hoidon intensiivisyys

Mikäli sinulla on terve suu, mutta haluat puhtaamman tunteen ja kirkkaamman hymyn, käytä Lumoralia neljän päivän välein eli noin kahdesti viikossa. Yhden hoitokerran pituus tulisi olla 10 minuuttia. Voit käyttää laitetta myös useammin kuin kahdesti viikossa. 

Jos sinulla on suuoireita, kuten ientulehdus, aloita laitteen käyttö päivittäin. Voit käyttää laitetta jopa kahdesti päivässä. Jatka päivittäistä käyttöä kahden viikon ajan, jonka jälkeen voit siirtyä käyttämään laitetta normaalilla rytmillä – eli neljän päivän välein. 

Puhdista laite säännöllisesti

Suosittelemme Lumoralin puhdistusta jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytä suukappaleen puhdistamiseen esimerkiksi astianpesuainetta ja juoksevaa vettä. Säännöllisen puhdistuksen ansiosta laite pysyy puhtaana ja takaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Käytä myös oikomishoidon aikana

Mikäli sinulla on käynnissä oikomishoito tai olet aloittamassa oikomishoidon, on hyvä tiedostaa, että Lumoralia kannattaa käyttää myös oikomishoidon aikana. Plakkia kertyy helposti oikomiskojeen ympärille ja sitä on vaikea poistaa pelkällä hammasharjalla tai -langalla. Tämän vuoksi Lumoral tuo erinomaisen lisän suuhygieniaan oikomisen aikana.


Lähteet: Lumoral, Olo-apteekki ja asiakaspalautteet